Recente
Silhouette 7624 20 6065
1,708.72 Lei 689.44 Lei
Silhouette 7624 20 6051
1,708.72 Lei 689.44 Lei

Despre noi

  Lansata in anul 2007, Vision Optica este la ora actuala printre primele 3 retele de magazine de optica medicala din Bucuresti, numarand in total 7 magazine.
  Conceptul nostru este “ochelari de calitate, la preturi convenabile, pentru intreaga familie”, iar clientul este cea mai importanta preocupare a noastra, asa ca ne bucuram pentru fiecare client multumit!
  Astfel, pentru a fi si mai aproape de dumneavoastra, am lansat magazinul online unde veti putea gasi o gama variata de produse de optica: ochelari de soare, rame pentru ochelari de vedere, lentile de contact cat si accesorii.

Produse si servicii de calitate pentru ingrijirea vederii

 Reteaua de magazine Vision Optica ofera o gama completa de produse de optica medicala: pachete ochelari de vedere, ochelari de soare, rame pentru ochelari de vedere,lentile de contact cu dioptrii si lentile de contact cosmetice, accesorii optice.
 Pe langa executii complete de ochelari, in fiecare centru de optica medicala din reteaua Vision Optica oferim servicii de optometrie (stabilire dioptrii) si consultanta profesionista pentru alegerea ramelor si a lentilelor potrivite.
 Pentru ca stim ca imaginea conteaza si raportul calitate-pret corect este decisiv, selectam cu mare grija produsele cu care lucram:

Powered By InterMagazin
Vision Optica Shop © 2017