Recente
Silhouette 7624 20 6065
1,708.72 Lei 689.44 Lei
Silhouette 7624 20 6051
1,708.72 Lei 689.44 Lei

Confidentialitate

S.C. Pure Vision International S.R.L, in calitate de proprietar si administrator al VISION OPTICA SHOP, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Vision Optica are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

1. Scopul colectarii datelor personale, este:

2. Sunteti obligat(a) sa ne furnizati datele cerute prin completarea formularului de comanda, acestea fiind necesare serviciului de contabilitate pentru intocmirea facturii si a documentelor pentru transport. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii comenzii.
3. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Vision Optica strict in scopurile mentionate mai sus si sunt comunicate doar firmei de transport, pentru livrarea produselor comandate, la adresa de livrare furnizata de catre dumneavoastra.
4. Vision Optica isi rezerva dreptul de a comunica date cu caracter personal autoritatilor in drept, date solicitate in scopul oricaror verificari justificate in baza legii.
5. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de: dreptul la informare, dreptul de acces la date cu caracter personal, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa departamentului marketing al societatii, la adresa: marketing@vision-optica.ro
6. Daca datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

S.C. Pure Vision International S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

 

Powered By InterMagazin
Vision Optica Shop © 2017