Recente
Silhouette 7624 20 6065
1,708.72 Lei 689.44 Lei
Silhouette 7624 20 6051
1,708.72 Lei 689.44 Lei

Cum cumpar?

Pentru a efectua o cumparatura din magazinul nostru online trebuie sa parcrgeti urmatorii pasi:
   1 - Inregistrare – Mergeti la sectiunea Inregistrare din site si creati-va un CONT DE UTILIZATOR.  Pentru aceasta, trebuie sa completati formularul de inregistrare folosind date reale si complete despre dumneavoastra si sa va alegeti o parola.
   2 - Autentificare – Daca aveti deja un cont de utilizator creat, trebuie sa mergeti la pagina Autentificare si sa completati campurile “USER” – cu adresa dumneavoastra de mail si “PAROLA” cu parola pe care v-ati setat-o la inregistrare. In cazul in care ati uitat parola, folositi butonul “Parola uitata” si veti primi pe mail procedura pentru setarea unei noi parole.
   3 - Selectarea produselor – Pentru a va alege produsele puteti folosi paginile de expunere sau va puteti ajuta de filtrele de selectie din sectiunea din partea superioara a paginilor de categorie. Ramele pentru ochelari pot fi sortate dupa: marca, material rama, tip rama, culoare, gen, varsta, pret. Pentru a vizualiza detalii despre produsele listate, apasati pe fotografia produsului sau pe butonul Informatii.
   4 - Decizia de cumparare – cand v-ati decis ce produs vreti sa achizitionati, apasati butonul Adauga in cos (Cumpara). Dupa ce ati adaugat un produs in cos, veti ajunge in pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. De aici puteti fie sa va intoarceti la cumparaturi accesand butonul Continua cumparaturile, fie sa incheiati comanda.
   5 - Comanda – In cosul dumneavoastra de cumparaturi, accesati butonul Trimite comanda . In acest moment se deschide o pagina ce contine informatiile despre comanda: cumparator, date de identificare, adresa de livrare, modalitatea de livrare si modalitatea de plata, produsele comandate impreuna cu costul total.
   5.1 - Livrare: Livrarea produselor se va face in orice localitate din Romania. Nu se pot realiza livrari internationale. Pentru livrarea produselor se folosesc servicii de curierat rapid. Costul pentru transportul produselor comandate, indiferent de valoarea acestora, va fi suportat integral de catre client.
   5.2 - Plata: Plata se poate efectua cu cardul prin sistemul MobilPay, in sistem ramburs sau in numerar. Plata comenzii in sistem ramburs este valabila doar pentru clientii din Bucuresti. Plata in numerar este valabila doar pentru produsele cu ridicare de la sediul companiei.
Aveti posibilitatea de a ne informa asupra particularitatilor comenzii dumneavoastra completand campul Observatii comanda.  Verificati inca o data daca toate informatiile sunt corecte si apoi apasati butonul Trimite comada.
   6 - Acceptarea termenilor - Comanda dumneavoastra va fi procesata doar daca ati bifat casuta “Sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului. “ In cazul in care nu ati bifat aceasta optiune, se va afisa un mesaj automat care va va atentiona sa faceti aceasta operatiune, pentru deficitivarea comenzii.
   7 - Semnarea contractului de comercializare - In conformitate cu Legea privind comertul electronic, in momentul in care ati trimis comanda se considera semnat de catre dumneavoastra  Contractul de comercializare (pdf).
   8 - Primirea produselor - La primirea produselor, va rugam sa inspectati coletul si sa verificati daca au fost trimise toate produsele comandate, cu ambalajul intact, fara semne de uzura. In caz contrar, aveti dreptul de a refuza produsele. Acceptarea coletului reprezinta confirmarea din partea dumneavoastra ca produsele au fost livrarate conform comenzii si in stare corespunzatoare. In colet, impreuna cu produsele veti gasi factura fiscala.
   9 - Garantia produselor - Se acorda garantie pentru defectele din fabricatie conform indicatiilor furnizorului.

Powered By InterMagazin
Vision Optica Shop © 2017